Vi udvikler og sælger udstyr til automatiseret ultralydinspektion. Udstyret giver pålidelige data og reducerer inspektionstid og produktionsomkostninger.

Dokumenteret kvalitets- og produktionskontrol

Vores automatiske udstyr til ultralydinspektion vil optimere din inspektionsproces. Udstyret øger inspektionshastigheden, giver pålidelige data og reducerer de samlede omkostninger forbundet med inspektion.

Vores ultralydsystem, P-scan Stack, har en høj ydeevne og bruges til NDT-inspektion. Systemet giver den bedste visualisering og de mest pålidelige data. Derudover er det det letteste og mest robuste all-in-one system på markedet. P-scan Stack System visualiserer og dokumenterer:

  • inspektion af svejsninger
  • kortlægning af korrosionsområder
  • måling af tykkelser og korrosion
  • påvisning af revner og sprækker
  • ToFD fejlstørrelser
  • produktionskontrollen.
Læs mere: Introducing the P-scan Stack System (ekstern hjemmeside).

P-scan Stack System har en indbygget skannerbetjening, der gør det muligt at styre tilsluttede skannere uden brug af ekstra hardware. Alle vores skannere kan tilsluttes systemet.

Vælg den rigtige skanner

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den rigtige skanner, fx størrelsen og geometrien på det element, der skal skannes, din produktionskapacitet og dine krav til inspektionens tidsforbrug. Derudover spiller det en rolle, om inspektionen foregår i produktionen eller on-site ved konstruktionen. Vi har skannere til alle situationer.

Brugen af vores skannere i din kontrolproces vil:

  • øge produktionshastigheden
  • reducere produktionsomkostningerne
  • reducere uforudsete driftstop
  • garantere og dokumentere produktkvaliteten.
Vi har et bredt udvalg af skannere, du kan vælge fra. Nedenfor kan du læse mere og hente vores produktblade.

Skannere

AGS-2 er en fjernstyret skanner med magnetiske hjul. Den er ideel til kontrol af svejsninger og kortlægning af korrosionsområder på ferritiske rør og beholdere, store konstruktioner og områder, der er svære at komme til. 
AMS-41 bruges i produktionskontrollen. Skanneren anvendes til kontrol af rundsømmene på vindmølletårne og lignende konstruktioner. Kontrollen medfører en særdeles stor tidsbesparelse.
APS-3 er en rørskanner med fokus på fleksibilitet og hurtig opsætning. Den anvendes primært til korrosionsmåling og inspektion af svejsninger på både austenitiske og ferritiske rør.
APS-6 er designet til inspektion af ikke-ferromagnetiske rør. Skanneren kan kontrollere rør ned til en størrelse på 100 mm.
ATS-1 er en robust skanner, der kører langs en skinne, som fastgøres med hjælp af sugekopper. Den er ideel til kortlægning af korrosionsområder i rør og rørsamlinger samt inspektion af ikke-magnetiske objekter.
AUS-3 med magnetiske hjul er anvendelig både til inspektion af rør og flader. Skanneren bruges til kortlægning af korrosionsområder og svejseinspektion.
MWS-5 er en manuel skanner, der er designet til linjeskanning i forhold til A-scan optagelser, TOFD og kortlægning af korrosionsområder.

Skræddersyede skannere

Fandt du ikke en skanner, der matcher dine behov, så kontakt os. Vi udvikler også kundetilpassede skannere. Vores eksperter har specialiseret knowhow indenfor effektive inspektionsløsninger. Du finder vores kontaktinformation oppe til højre.