Vil du være med til at udvikle produkter, som øger trafiksikkerheden og sikrer fremtidens selvkørende biler? Har du erfaring og interesse inden for produkt- og softwareudvikling?

Du bliver en del af et veletableret og succesfuldt forretningsområde, der udvikler og producerer markedsle-dende instrumenter indenfor måling af retroreflektion. Salget sker gennem et globalt forhandlernetværk. Vo-res teknologi bygger på stærke kompetencer og mange års erfaring indenfor fotonik, optik og elektronik. Kompetencer som vores ingeniører bidrager med, gennem tæt samarbejde med universiteter og erhvervslivet.

Bliv en del af et stærkt udviklingsteam

Som udviklingsingeniør vil du være med i alle elementer af udviklingsforløbet og i tæt samarbejde med dine kollegaer, finde de bedste løsninger til de mest udfordrende problemstillinger. Både til vores egne produkter, men også i forbindelse med projekter vi har med eksterne samarbejdspartnere.

Du vil i samarbejde med udviklingsteamet, kunder og dine øvrige kollegaer, sikre videreudvikling på eksiste-rende instrumenter og produkter og være med til, at skabe nye innovative løsninger indenfor OEM-udvikling og projektopgaver inden for vores fagområde.

Dine kreative kompetencer vil komme i spil og der er rig mulighed for at påvirke din arbejdsdag. Nogle af dine nøgleopgaver vil blandt andet blive:

  • at designe, udvikle, implementere og teste produkter i tæt samarbejde med udviklingsteamets øvrige ingeniører
  • at arbejde med udvikling og løbende drift af embedded software
  • at deltage i alle faser i udviklingsforløbet af egne højkvalitets instrumenter og indgå i udviklingen af specifikke kundeopgaver.

Du bliver en del af et udviklingsteam med nogle af de bedste udviklere, udviklingstekniker og PTA inden for vores fagområde. Teamet er kendetegnet ved at vi hjælper hinanden, har en høj faglighed, et agilt udvik-lingsmiljø præget af humor, plads til forskellighed og en uformel omgangstone. Vores kultur er kendetegnet ved stor vidensdeling, daglig sparring og samarbejde. Elementer som er med til at sikre, at vi altid leverer kvalitet og pålidelighed i vores produktdesigns.

Du vil referere til Director of Department, Photonics Light and Optics. Arbejdspladsen er på vores lokation i Hørsholm.

Erfaren ingeniør med interesse for softwareudvikling

Vi forestiller os, at du er uddannet elektronikingeniør, og at du har en naturlig faglig nysgerrighed, gerne med erfaring fra en udviklingsafdeling. 

Den rette kandidat trives i en alsidig og til tider hektisk hverdag, arbejder selvstændigt og kan prioritere sin tid, mellem driftsopgaver på eksisterende produkter og udvikling af nye produkter - med fokus kvalitet og samarbejde. Du er løsningsorienteret og har en konstruktiv tilgang til nye ideer, hvor du bidrager aktivt og åbent i udviklingsprocessen og sætter en ære i at dele din viden med dine kolleger for at styrke afdelingens kollektive faglighed. Du kommunikerer på et professionelt niveau på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er en fordel hvis du har erfaring eller kendskab til følgende områder:

  • embedded softwareudvikling
  • softwareudvikling i C++ og C#
  • udvikling på Linux, gerne embedded
  • kendskab til digital signal- og billedbehandling
  • lys- og optikkomponenter eller sensorteknologi
  • fejlfinding, dokumentation og produktmodningsprocesser.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Du søger jobbet på Jobindex via linket i den blå job faktaboks.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Director of Department, Henrik Mertz på +45 4325 0391.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalifi-cerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.