Har du en passion for elektronik og vægte, samt interesse for legal metrologi? Så er du måske vores nye Project Manager til Product Compliance!

FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige. Hvert år servicerer vi op mod 10.000 danske og internationale virksomheder fra forskellige industrier. Men vi har potentiale til at nå ud til mange flere og med langt flere services og kompetencer. Du bliver en vigtig spiller i denne transformation. 

I Product Compliance håndterer vi teknisk rådgivning, problemløsning, akkrediteret prøvning og certificering af elektroniske produkter. Til vores vægtafdeling søger vi en Project Manager til test af vægte, moduler og vejesystemer.

Om rollen og arbejdsopgaver

Som Project Manager kommer du til at indgå i et mindre team af højtkvalificerede ingeniører. I teamet samarbejder vi om at udføre test og typegodkendelse inden for legal metrologiområdet, der inkluderer elektroniske vægte, moduler og vejesystemer, samt evaluering af software.

Du har tæt kontakt til kunderne og håndterer hele projektfasen - fra udarbejdelse af tilbud, test og eksamination, til udarbejdelse af rapporter og certifikater, samt den løbende kommunikation.

Derudover samarbejder du med danske og europæiske myndigheder, samt internationale standardiseringsgrupper om vægte og software samt deltager i FORCE Technologys ERFA-grupper. På sigt, vil du også skulle auditere kundernes kvalitetssystemer, hvilket du vil blive uddannet i, om nødvendigt.

Derudover bliver nogle af dine nøgleopgaver at:

  • planlægge testforløb
  • udføre målinger på kundeemner, internt som eksternt (globalt)
  • evaluerer software
  • udarbejde rapporter og certifikater
  • styre projekt økonomi.

Du vil referere til Senior Team Lead, Compliance & Product Testing og arbejdspladsen er på vores lokation i Hørsholm. Der må forventes ca. 5-10 rejsedage årligt.

Din profil

Du er sandsynligvis uddannet civilingeniør med speciale i elektronik og har kendskab til software. Du har en solid faglig baggrund og interesse i at være med til at viderudvikle forretningen. Det er en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til legal metrologi, vægte eller andre målesystemer. Hvis ikke, så sørger vi for, at du får den nødvendige viden.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

  • at du er ansvarsbevidst, har overblik og orden i tingene 
  • du er af natur imødekommende 
  • du er selvkørende og har lyst til at bidrage til at finde nye og bedre måder at gøre tingene på
  • at du behersker både engelsk og dansk både skriftligt og mundtligt.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf. Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Du søger jobbet på Jobindex via linket i den blå job faktaboks. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.