Er du en energisk ingeniør eller tekniker? Brænder du for at arbejde med teknik og den grønne omstilling? Så er det dig vi mangler på holdet.

FORCE Technologys forretningsområde Gas Flow Technology, er førende inden for kalibrering af gasmålere. Vores mål er at kunne kalibrere fremtidens brintmålere, og med verdens største lukkede kalibreringsloop MEGAloop tager vi de første skridt.

FORCE Gas Flow Technology har kunder i hele Verden. Globalt set er natur- og biogas et afgørende skridt mod bæredygtighed, da det erstatter olie og kul, hvilket har en stor positiv effekt på CO2-udledningen. Med muligheden for at kunne håndtere brintblandinger indgår vi i ambitionen om et grønt Power-to-X-eventyr i Danmark.

Om rollen og arbejdsopgaver

Du vil blive Projektingeniør for vores tekniske projekter og din primære opgave vil være at indgå i vores PTX-projekter. Du vil være opgaveleder og projektleder for mindre projekter.

Derudover vil nogle af dine nøgleopgaver bliver blandt andet være:

  • installation og test af løsninger i vores produktionsanlæg i Vejen
  • konstruktion og fremstilling af rørsystemer og mekaniske løsninger
  • leverandørkontakt
  • ad hoc-opgaver i relation til drift, service og vedligehold
  • medansvar for miljø og sikkerhed
  • ansvarlig for at agere energibevidst.

Du vil referere til Executive Vice President, Metrology & Calibration og du får arbejdssted i Vejen.

Din profil

Du er formentlig uddannet maskiningeniør, -tekniker eller maskinmester. Du motiveres af høj faglighed og elsker at finde tekniske løsninger. Som person er du energisk og har et godt humør. Du samarbejder naturligt på tværs af organisationen, er imødekommende og søger løsninger. Desuden arbejder du struktureret og selvstændigt, tager ansvar og har et godt overblik – også under tidspres.

Derudover forestiller os, at du har erfaring med:

  • standarder som ANSI, ASME, ATEX, DIN, EN/DN samt trykbeholder- og maskindirektivet
  • kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med stor alsidighed i faglighed og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger jobbet via Jobindex, følg linket i den blå job faktaboks.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kathrine Aae Nissen på xkan@forcetechnology.com

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.