Har du erfaring inden for non-destructive testing (NDT)? Er du en operativ og motiverende leder, der trives med at tage ansvar for at løse kundeopgaver i et travlt miljø?

FORCE Technology er førende i Danmark inden for NDT og svejse- og materialeteknologi og har omkring 180 dedikerende medarbejdere. Vi har været i markedet siden 1940 og har leveret ydelser af høj kvalitet til alle industrier, der arbejder med stålkonstruktioner, bl.a. energianlæg og fremstillingsvirksomheder og andre virksomheder, der anvender trykbeholdere, rørledninger og lagertanke.  

Om rollen og arbejdsopgaver

Som vores nye driftschef vil du, i fællesskab med vores nuværende driftsleder og afdelingschef, lede et erfarent NDT-team, hvor samarbejde med svejse- og trykfolk samt andre fagområder i FORCE har høj prioritet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • have den direkte telefoniske / fysiske kundekontakt fra kundehenvendelse, til opgaven er udført 
  • planlægge daglige personaleressourcer, ordreoprettelse med løbende opfølgning 
  • have personaleansvar for NDT-personalet som er tilknyttet lokationen i Aalborg
  • fortage opsøgende salg og kundebesøg hos eksisterende kunder.

Du bliver tilknyttet vores lokation i Aalborg. Din ansættelse vil være en del af et generationsskifte, som vi gennemfører i starten af 2023.

Din baggrund 

Vi forestiller os at, du har en relevant faglig baggrund og kendskab inden for NDT og gerne have minimum 6-10 års erfaring inden for prøvemetoderne (VT, MT, PT, UT og RT) på minimum Level 2.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

  • erfaring med ledelse / projektstyring inden for NDT, svejsning eller trykområdet 
  • du taler og skriver dansk og kan begå dig på teknisk engelsk
  • du trives i en travl hverdag med at løse kundeopgaver sammen med vores selvkørende medarbejdere og kolleger fra resten af virksomheden.

Vi har i FORCE Technology et stort fokus på sikkerhed og kvalitet, og det er en del af jobbet sammen med kollegaerne at sikre en høj performance på disse områder.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker og ser os selv som en central aktør i at gennemføre en grøn omstilling i samfundet. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone. 

Noget for dig?

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og fortroligt, og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef Jan Kaastrup Nielsen på +45 22 69 70 29 eller forretningsdirektør Nils Linde Olsen på +45 22 69 74 98

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.