Konferencen har fokus på nye tendenser og på, hvor udviklingen er på vej hen inden for sikker og økonomisk drift af olieraffinaderier, tank- og distributionsfaciliteter.

Veltec Industrial Services A/S og FORCE Technology er glade for at invitere dig til den 12. Tank- og raffinaderikonference i København torsdag den 19. januar 2023 på Scandic Copenhagen Hotel.

Hovedformålet med konferencen er at skabe et forum, hvor specialister inden for raffinaderi- og tankbranchen kan mødes og udveksle information og erfaringer samt netværke og diskutere specifikke emner med kollegaer inden for branchen. Konferencen begynder kl. 09.00 og afsluttes om aftenen med en middag, hvor der serveres en 3-retters menu med udsøgte vine.

Som en integreret del af konferencen vil der være en udstilling med demonstrationer af relevant udstyr og ydelser fra forskellige leverandører. Vil du have mere information om det at være udstiller, så skriv til Niels Bugge Skjødt.

Vi arbejder på programmet og forventer at have det på plads senest til oktober. Ønsker du allerede nu at tilmelde dig, så kan du gøre det herunder. Early bird prisen er 5.195,- DKK ekskl. moms og er gældende til og med fredag den 11. november. Derefter er prisen 5.795,- DKK ekskl. moms.

Praktisk information

Dato: 19. januar 2023
Tid: 08.30-22.00
Sted: Scandic Copenhagen Hotel
Pris: 5.195,- DKK ekskl. moms (early bird)

Tilmelding

Hotel

Den 12. Tank- og Raffinaderikonference vil også bliver afholdt på Scandic Copenhagen Hotel, Vester Søgade 6, 1601 København V.

Vi har fået reserveret nogle hotelværelser ifm. konferencen, så har du brug for et værelse natten før og efter konferencen kan du booke dem hos Scandic Copenhagen Hotel (brug bookingkode: BFOR180123).

Standard dobbeltværelse (enkelt) kan bookes til 1.225,- DKK pr. nat inkl. morgenmad. Ønsker man at overnatte to personer på værelset kan dette lade sig gøre med et tillæg på 200,- DKK pr. nat.

OBS!
Bookingkoden er kun gældende for reservation af hotelværelse indtil onsdag den 4. januar 2023. Efter denne dato bookes hotelværelser hos Scandic Copenhagen Hotel til deres normale gældende priser. Værelserne kan annulleres uden gebyr indtil den 10. januar 2023.